GEWEERSCHIETEN - woensdag 15 augustus 2018

Geacht bestuur,

De overheid, met name de politie, heeft voor het aanvragen of verlengen van een verlof de procedure en formulieren gewijzigd.
In het verleden kregen houders van een verlof een uitnodiging per brief hun verlof aan te bieden voor verlenging. Deze service komt te vervallen. De verlofhouders van jullie vereniging dienen zelf in de gaten te houden wanneer hun verloven verlopen. Zij kunnen dan zelf contact opnemen met het bureau in hun regio voor het maken van een afspraak.
Voorheen waren twee aanvraagformulieren in gebruik: een formulier voor het aanvragen van een nieuw verlof en een formulier voor het verlengen van een bestaand verlof. Deze twee formulieren zijn samengevoegd tot één formulier wm3.
Wanneer een schutter een nieuw verlof aanvraagt dient hij twee recente pasfoto's te overleggen. Wanneer het bestaande verlof niet meer verlengd kan worden dient de verlofhouder ook twee recente pasfoto's te overleggen.
De benodigde formulieren te weten het aanvraagformulier wm3 en het inlichtingenformulier wm32, de zogenaamde eigen verklaring, kunnen gedownload worden vanaf onze site onder de tab "Documenten".

Met vriendelijke groet,
 
 

Bas van Wieringen.
Mobiel: 06 8308 1737

 
SINT JORISGILDE STRATUM: ALLE 2018 BERICHTEN VAN DE KNTS ZIJN TE VINDEN VIA DE LINK KNTS 2018!

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 2 + 12 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >